يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

میخواستم در مورد جراحی چانه بدونم که در این جراحی در موردی که عقب رفتگی چانه وجود داشته باشد آیا علاوه بر جلو آوردن چانه ،چانه بلند تر هم می شود یا خیر،و در ضمن آیا بست هایی که در فیلم نشان داده شده و پس از شکسته شدن استخوان جهت اتصال آن به کار میرود ناسازگاری یا خطری برای بافت های استخوانی نخواهد داشت؟ و آیا به طور دائم در استخوان چانه خواهد ماند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
پیچ و پلاکهای استفاده شده در عمل چانه ای برای همیشه باقی می مانند و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند . در حین عمل جراحی چانه می توان به غیر از حرکات افقی، از بعد عمودی هم چانه را اصلاح نمود.
منبع: پزشک آنلاین