يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

در تاریخ 7/3/91 خواهر زاده بصورت اتفاقی درحین پاک کردن تفنگ و عدم اطلاع از تیر گلوله به فک ایشان اصابت و فک پایین و دندانها کاملا" ازبین رفته می خواستم بدانم آیا در ایران هم پیوند اعضای فک و دندان صورت گرفته؟ آیا امیدی هست که ایشان سلامتیشان باز گردد.خواهر زاده 24 ساله می باشند.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
امکان درمان بسته به این است که آیا غیر از استخوان و دندانها آیا بافت نرم صورت شامل پوست و عضلات هم از بین رفته اند یا نه . ولی در کل امکان پیوند استخوان و کاشت ایمپلنت وجود دارد.
منبع: پزشک آنلاین