يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من چند روزه که صبح به محض برخاستن از خواب احساس می کنم که فک بالا و پایینم(یا لب بالا و پایین ) قفل شده به طوری که تا یک دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب می توانم دهانم را باز کنم.احساس درد خیلی کمی در صورتم حس می کنم.به نظر شما علت چه می تواند باشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
علت آن ایجاد التهاب در مفصل گیجگاهی فکی است جهت تشخیص علت آن و یا درمانهای لازم باید معاینات کلینکی انجام شود. ولی یکی از علل شایع آن دندان قروچه یا به هم فشردن دندانها در حین خواب است اگر این مشکل را دارید باید از night guard استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین