يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

دختری 22 ساله هستم 4سال پیش عمل لاپاراتومی شکم کردم و اسکار روی خط شکمم گوشت اضافه آورده است از پماد های کورتون دار مثل کلوبتازول و dream aid استفاده کردم بهتر شده است ولی نه خیلی می خواستم از خدمت شما سوال کنم که آیا کرم رژودرم برای درمان این نوع گوشت اضافه مفید است یا نه؟ تزریق در محل گوشت اضافه بعد از 4سال مفید است یاخیر؟محل اسکار به طول 20سانت و عرض 0.5سانت در بعضی جاها می باشد به خصوص بالای ناف می باشد.لطفا راهنماییم کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
ایجاد گوشت اضافه تا حد زیادی به ژنتیک وابسته است. تمامی موارد درمانی موجود نسبی میباشند و همیشه زخم خفیفی باقی خواهد ماند.
منبع: پزشک آنلاین