يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

چهل وچندروزپیش برای برداشتن خالهام به فوق تخصصی در اهواز مراجعه کردم صورتم روکه دیدگفتن بذارکامل صورتت رولیزرفرکشنال کنم تایک درجه سفیدتر بشی. اول خالهامو برداشت بعدش کامل صورتم رولیزرکرد. یک هفته بعدیک لایه کامل ازصورتم برداشته شد. اولش صاف وقشنگ بود ولی چند روز بعد لک انداخت بطوریکه یکی دودرجه تیره شدم.جای خالهام هم هنوز قهوه ایه.دکتر،بایدچیکارکنم تادیرنشده؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
بعد از انجام لیزر علاوه بر داروهای تجویزی باید از آفتاب کاملا" پرهیز کنید. حتی لامپ مهتابی منبع تولید اشعه ماورائ بنفش می باشد. لطفا" به کلیپ ضد آفتاب مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین