يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من حدود یکماه است که به علت اضافه وزن بالا و BMI 44 عمل sleeve را انجام داده ام و در این مدت حدود 10 کیلو کاهش وزن داشته ام و دکترم گفته که بیشتر از این هم کم می کنم ، اما جناب دکتر من سینه هایی بزرگ دارم آیا در این مدتی که وزن کم میکنم سایز سینه هایم هم کم می شود؟ چون افتادگی سینه هم دارم ، به نظر شما برای عمل سینه اقدام کنم یا اینکه تا نهایت کاهش وزنم صبر کنم و بعد برای عمل رفع افتادگی سینه اقدام کنم ،دیگر اینکه آیا این عمل درد زیادی دارد؟و هزینه این عمل چقدره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
برای انجام هر عملی بایستی BMI <=35 باشد بنابراین ابتدا به وزن مطلوب برسید و بعد برای جراحی زیبایی پستان ها(ماموپلاستی) اقدام نمایید.اطلاعات عمل را در سایت مطالعه نمایید و هزینه نیز با مراجعه حضوری تایین می شود.
منبع: پزشک آنلاین