يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من فروردین پارسال عمل بینی انجام دادم خیلی عمل خوبی بود ولی مشکلم اینکه ورم شدید هنوز دارم.این آمپول ضد ورم چیه چون دوست من نیز بینیش گوشتی بود ولی آمپول زد تا الان یه بارم ورم نداشته و بعد8 ماه شکل گرفته.لطفا راهنماییم کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
آمپول به نام تریامسینولون میباشد که از گروه کورتون است.در بعضی موارد بینی با پوست ضخیم به مقدار کم و به دفعات با فاصله 3 تا 2 هفته به پوست ثلث تحتانی بینی تزریق میشود.
منبع: پزشک آنلاین