يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

دختر 20 ساله هستم بینی من خیلی کم گوشتی و از نظر خودم مشکلی نداره ولی قسمت بالایی بینیم بر اثر ضربه قوس پیدا کرده می خواستم بدونم راهی به جز جراهی برای از بین بردن این قوس هست مثل لیزر؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
برای رسیدن به زیبایی مطلوب در بینی هیچ راهی به جز جراحی زیبایی بینی(رینوپلاستی) وجود ندارد .لیزر هیچ تاثیری بر روی زیبایی بینی نخواهد داشت.
منبع: پزشک آنلاین