يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

پس از عمل زیبائی بینی که هم اکنون 10 روز میگذرد سوراخهای بینی یکی از دیگری بلند تر است البته قبلا هم همینطور بوده است اما حالا به دلیل سربالا شدن بینی فوق العاده به چشم میاید میخواستم بدانم آیا این مشکل حل میشود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
تفاوت سوراخ های بینی بعد از عمل کم می شود ولی برطرف نمی شود.این وظیفه پزشک است که به بیمار اطلاع رسانی نماید .ما در یک فرم اطلاعاتی عمل زیبایی بینی(رینوپلاستی) این اطلاعات را به بیماران خود میدهیم.
منبع: پزشک آنلاین