يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

چندشبه ازکرم ترکیبی وکرم ضدلک برای لکهای تیره پوست صورتم استفاده میکنم.سه هفته ای میشه خالهای صورتم روسوزوندم جاشون قرمزه.روزها از ترمیم کننده براشون استفاده می کنم.اشکالی نداره شبها از همون کرم های ضدلک روشون بزنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
کرم های تجویزی باید تحت نظر متخصص پوست باشد. در کنار تمامی درمان های اشاره شده باید تا حد امکان از آفتاب پرهیز کنید.انیمیشن ضد آفتاب را در سایت ملاحظه فرمایید.سیگار و قلیان ممنوع. به جای صابون از ژل شستشوی صورت استفاده کنید مگر صابون تجویزی توسط همکاران محترم متخصص پوست.
منبع: پزشک آنلاین