يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من حدود یکماه پیش یه عمل شکستگی غضروف بینی داشتم که دکتر معالجم گفت این عمل روی شکل ظاهری تاثیری نداره ولی با گذشت یکماه هنوز یه جورایی ورم داره و قسمت قوز بینی نمایان تر شده آیا این تغییرات عادی هست یا مشکلی پیش اومده؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
در موارد آسیب تیغه غضروفی بینی حتی با جا اندازی صحیح در گروهی از افراد تغییرات دیررس ایجاد میشود که ثانوی به خصوصیت بافتی غضروف بینی است.گاهی این تغییرات دیررس نیاز به ترمیم جراحی دارد.
منبع: پزشک آنلاین