يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

ناخن انگشت سوم دست راستم در اثر یک تصادف نصفش به صورت کج از بستر در اومده الان ٣٣ روز میگذره از زیر یه ناخن داره در میاد اما نصف ناخنه چسبیده به ناخن قبلی دکتر چه اتفاقی میوفته؟ ناخنم بد فرم میشه؟روزی ٢ تا اکوفن بخورم خوبه براش؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
بستر ناخن در حادثه آسیب دیده است که بهترین حالت ترمیم بستر در همان زمان است که به دلیل مشکل بودن ترمیم و نیاز به ترمیم بسیار ظریف در اکثر موارد به علت ازدحام وشلوغی مراکز اورژانس قابل انجام نیست. به هر حال ناخن آسیب دیده خواهد افتاد ناخن جدید به احتمال زیاد نامنظم خواهد بود. دارو بی فایده است.
منبع: پزشک آنلاین