يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

خانمی 35 ساله هستم.که پوستم سبزه ودور چشمام کبودی داره.چون بعد زایمانم لاغر شدم هر کس منو میبینه فکر میکنه مریضم .به نظر شما برای رنگ پوستم ودور چشمام میشه کاری کرد؟ پیش چه دکتری بروم تا از این حالت صورتم که البته قبل از زایمان هم همینطوری بوده خلاص بشم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
درمان شما شامل تغذیه خوب خواب مناسب مصرف زیاد مایعات غیر شیرین شیر کم چربی پرهیز از آفتاب و کرم ودارو از متخصصین پوست می باشد. دخانیات ممنوغ. میوه وسبزیجات رفع کم خونی.
منبع: پزشک آنلاین