سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری هستم 20 ساله قد 175 و وزن 54 آقای دکتر حدود 1سال و نیم پیش وزن من 62 کیلو بود که بسیار از وزنم راضی بودم اما 1ماه مونده به کنکورم به علت استرس زیاد وزنم تا 52 کاهش یافت و از پارسال تا الان فقط 2کیلو چاق شدم . دوست دارم به وزن 62 برگردم، غذام هم کم نیست، کلا استعداد چاقی ندارم. به نظر شما چه رژیمی میتونه من رو 8کیلو چاق کنه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
استفاده از رژیم مناسب برای افزایش وزن به همراه ورزش در صورت کاهش اشتها از افشرده هل و ترخون می توانید استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین