سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 20 ساله هستم با وزن 72 کیلو با قد 172.قسمت باسن و ران هایم یه کم بزرگه و میخوام کوچیک بشن چه ورزشی را جهت سوزاندن چربی های باسن وران پیشنهاد می کنید؟استفاده از چه دستگاهی را توصیه می کنید؟در صورت لزوم از چه قرصی استفاده کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
انجام ورزش در کل مفید است برای کوچک کردن این قسمتها می توانید از کارشناس تربیت بدنی کمک بگیرید برای چربی سوزی هم می توانید از چای سبز استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین