سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

به من گفتن زن باردار نباید بیش از یک بار در هفته ماهی بخورد چون جیوه داره.من معمولا ماهی قزل الا مصرف می کنم. به نظر شما میتونم هفته ای 2بار در هفته استفاده کنم،مسمومیت ایجاد نمیشه؟ 3ماهه که باردارم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر منصور ریسمانچیان:
ماهی را باید متنوع مصرف کرد یعنی از انواع مختلف و خیلی هم بزرگ نباشد تا جیوه آن خیلی نباشد بهتر است همان هفته ایی یک بار را قبول کنید و بجای روز دیگرش از یک قرص امگا 3 بدون جیوه استفاده نمایید.
منبع: پزشک آنلاین