سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری هستم 31 ساله با وزن 69 و قد 159 خواستم بدانم استفاده از رژیم دکتر اتکینز به نظر شما برای کاهش وزن مناسب می باشد البته در کنار ورزش؟ و همچنین جنابعالی استفاده از دستگاههایی مانند کویتیشن و کرایولیپولیز را برای چاقی های موضعی تایید می فرمایید.؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
استفاده از رژیم های با حذف یک قسمت از مواد مغذی توصیه نمی شود استفاده از همه گروههای مواد غذایی به اندازه نیاز بدن در کنار ورزش به لاغری کمک فراوانی می کند استفاده از این دستگاهها برای لاغری موضعی نیاز به معاینه و بررسی شرایط بیمار دارد.
منبع: پزشک آنلاین