سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

مدت 6ماه که زایمان کردم قدم164و وزنم61 کیلو شکم نسبتا بزرگی دارم زیاد پرخور نیستم وبنا به دلایلی شیردهی ندارم برای کوچک کردن شکمم غیر از وزرش چون انجام میدهم چکار انجام بدهم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
قسمتی از جلوی شکم مربوط به زایمان می باشد با توجه به اینکه شیردهی انجام نمی دهید چربی ذخیره شده برای مرحله شیردهی بیشتر زمان لازم دارد تا سوخته شود استفاده از رژیم مناسب و ورزش پیشنهاد می شود.
منبع: پزشک آنلاین