سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختر 28ساله ام به شدت و به طور وحشتناکی دچار لاغری مفرط شده ام هیچ بیماری ندارم تمام آزمایشات را انجام داده ام قوی ترین مولتی ویتامین را مصرف نموده ام اشتها ندارم اما به زور هرچه می بینم میخورم اما روز به روز لاغرتر میشوم آیا راهی برای چاقی من وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
برنامه غذایی سه روز هفته تان را همراه با مقدار دقیق برایم بنویسید پودر ٌgain up هر روز یک پیمانه صبح و یک پیمانه عصر به همراه آب یا شیر یا آب میوه مصرف شود قرص toplewer بعد از صبحانه و عصرانه.
منبع: پزشک آنلاین