سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری 20ساله هستم با قد163و وزن 53 من چند ساله که قد و وزنم اصلا تغییر نکرده من میخوام یه کم چاقتر و پهنتر بشم و با توجه به اینکه سینه هام خیلی لاغرن میخوام چاقی اصولی و بجایی داشته باشم ونمیخوام شکم بیارم بلکه هدفم بزرگ شدن سینه هام و پهنتر شدن هست.من در رژیم غذاییم از لبنیات مثل شیر و ماست و پنیراصلا استفاده نمی کنم و فعالیت بدنیم نسبتا کم است حالا من از چه رژیم و ورزشی استفاده کنم ؟ آیا هنوز هم امکان بلندتر و پهنترشدن هست وبرای افزایش سایز سینه چه کنم؟ لرزش دستانم که برایم طاقت فرسا شده مربوط به کمبود کلسیم یا عدم تراکم استخوانی است با توجه به اینکه از لبنیات استفاده نمی کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
با توجه به عدم مصرف شیر و لبنیات برای جبران کلسیم از مکمل استفاده نمایید استفاده از رژیم متناسب با مشخصات شما همراه ورزش مفید است با توجه به سن شما قد رشدی ندارد اما می توانید چاقتر شوید برای سایز سینه معمولا اگر ورزش تاثیری در آن نداشت می توانید از ماساژ سینه ها استفاده کنید در بزرگ شدن آن موثر است لرزش دست می تواند عصبی باشد یا ناشی از کمبود ریز مغذیها توصیه می شود از مولتی ویتامین مینرال استفاده نمایید
منبع: پزشک آنلاین