سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 25 ساله هستم.با 184 سانتیمتر قد و 72 کیلو وزن.مدتی پیش از متخصص نغذیه رژیم 2700 کالری گرفته ام. و به مدت یک ماه از فارماتون و زینک پلاس استفاده کرده ام اما افزایش وزنم خیلی محسوس نبود. الان امکان دسترسی به پزشک خودم را ندارم و میخواهم تمرینات بدنسازی را شروع کنم.لطفا به من مکمل ویتامینی و گینر مناسب معرفی کنید؟ آیا از مواد غذایی خاصی باید استفاده کنم؟ آیا میزان کالری رژیم برای من کافی است؟اگر نه شما رژیم چند کالری را پیشنهاد می کنید؟ آیا توصیه ای در جهت زمان و شدت ورزش دارید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
همین مکمل توصیه شده مناسب است اگر ورزش شدید انجام می دهید می توانید کالری خود را تا 3200 هم افزایش دهید استفاده از همه مواد غذایی توصیه می شود.
منبع: پزشک آنلاین