سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 24 ساله هستم با 180 قد و64 وزن، مشکل کم خونی هم دارم. میخواستم بدونم برای افزایش وزن استفاده از کدام مکمل را پیشنهاد می کنید و برای رفع مشکل کم خونی سریعترین راه چیست؟ و پیشنهادتون برای افزایش قدرت بدنی نداشته ام چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
برای رفع کم خونی از قرص آهن زیر نظرپزشک تغذیه استفاده نمایید برای افزایش وزن هم بهترین راه رژیم غذایی است برای قدرت بدنی هم از همه گروههای مواد غذایی استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین