سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

برای رفع حالت تهوع در دوران بارداری از چه مواد غذایی بهتر است استفاده شود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
پرهیز ازمواد غذایی چرب ، سرخ کرده، نفاخ ، پر ادویه وچاشنی دار دارای بوهای قوی - خوردن مواد غذایی خشک( مثل بیسکوئیت و نان سوخاری ) قبل از برخاستن از خواب - مصرف مایعات بین غذاها نه همراه آن به صورت جرعه جرعه - خوردن غذا در حجم کم و وعده های مکرر همراه با مصرف میان وعده - مصرف ویتامینها همراه باغذا - آهسته خوردن غذا - برطرف کردن سوء تغذیه - مصرف غذاهای دارای خاصیت هضم سریع - تامین آرامش روحی.
منبع: پزشک آنلاین