سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

یک نفر که زیاد سرما میخوره نشون دهنده چی هست یا اگر سرما نخوره نشون دهنده چیست من قبلا زیاد سرما میخوردم اما بعدش ویتامین سی مصرف کردم وشاید الان سالی یه بار سرما میخورم و بعد سه روزم خوب میشم اما در گذشته حتی تا دو هفته هم خوب نمیشدم یعنی همش کار ویتامین بود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
ویتامین ث در پیشگیری از سرماخوردگی می تواند موثر باشد نه در درمان آن.
منبع: پزشک آنلاین