سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری 29 ساله مجرد با چاقی موضعی زیاد در ناحیه پهلو و چربی دور کمر و شکم ، و وزن 67 و قد 176 ، میتونم قرصی مصرف کنم که سوزاننده ی چربی فقط این نواحی باشه؟ و چون اشتهای وحشتناکی دارم ، قرص واسه کاهش اشتها؟ و در مواقعی که خیلی زیاد میخورم و هواسم نیست ، قرصی که غذای اون شب رو دفع کنه، میشه به من معرفی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
برای کاهش اشتها از افشرده زیره استفاده نمایید اگر غذای چرب استفاده می کنید می توانید از قرص اورلیستات همراه با غذای چرب استفاده نمایید چربی را دفع می کند.
منبع: پزشک آنلاین