سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

خانم 22 ساله هستم و 170 قد و 70 کیلو وزن فعلی سه ماهه که زایمان کردم و قبل بارداری به علت کم خونی شدید مجبور شدم حدود یک سال قرص آهن و ویتامین استفاده کنم و این باعث افزایش وزنم شد و با75 کیلو وزن باردار شدم و با82کیلو وزن زایمان(سزارین) کردم و الان به خاطر کم بودن و تقریبا نداشتن شیر به پسرم شیر خشک می دم نمی دونم چی کار کنم تا هم وزنم کم بشه هم شیرم زیاد بشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
برای افزایش شیر از مواد آبکی و سوپها و همچنین شیر و لبنیات استفاده کنید پس از 2 سال شیر دادن مقدار زیادی از وزن گرفته شده بر می گردد در صورت نیاز به رژیم لاغری بعد از سال اول شیر دهی زیر نظر متخصص تغذیه می توانید این کار را انجام دهید از داروهای گیاهی افزایش دهنده شیر مثل افشرده رازیانه می توانید استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین