سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری دارم 4 ساله با قد 106 سانت و وزن 17 کیلو. ولی لاغراندام و کشیده به نظر می رسد. غذا خوب می خورد ولی با اصرارهای من نه با اشتهای خودش. اگر به خودش باشد اصلا گرسنه اش نمی شود که درخواست غذا کند. چگونه می شود که یه مقدار تپل تر شود و اشتهایش به غذا خوردن بیشتر شود و خودش با اشتها غذا بخورد. در ضمن تنها چیزی که زیاد می خورد آب است در بین غذا هرکاری می کنم که آب نخورد نمی شود.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
کودک شما وزن متناسبی دارد اکثر بچه ها در این سن به خاطر بازی گوشی سراغ غذا خوردن نمی روند لازم نیست که تپل تر شود همین طور بهتر است برای آب خوردن حین غذا هم سعی کنید کم کم این عادت را ترک دهید می توانید از دوغ به جای آب استفاده نمایید.
منبع: پزشک آنلاین