سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری 26ساله با وزن 45کیلو هستم.در این ماه رمضان هم وزنم کم شده.قراره ازدواج کنم آیا راهی هست تا بتونم بعد از ماه رمضون سریع این کم شدن وزنم رو جبران کنم و یا حتی بیشتر بشه؟دوماه هم قرص مخمر آبجو و سیپروهپتادین مصرف کردم کمی وزنم زیاد شد که در این ماه دوباره کم شده.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
استفاده از رژیم غذایی به همراه مکمل توصیه می شود در صورت کاهش اشتها از افشرده ترخون و هل استفاده نمایید.
منبع: پزشک آنلاین