سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری هستم که مهر امسال 17 سالگی ام تمام و وارد 18 سالگی میشوم. قدم 175 و وزنم 58 کیلو هست.مدتی است که تغذیه ام بیشتر شده است و شیر با عسل هم مصرف میکنم. قد پدرم 163 و مادرم 160 است اما عمو و دایی هایم قد تقریبا 180 دارند.من یک ماه است که به والیبال میروم. اگر بتوانم به پزشک تغذیه مراجعه میکنم اما قبل از آن شما مرا راهنمایی کنید.میخواهم وزنم بیشتر از 65 و قدم بالای 180 شود.رشد قدی دارم ولی احساس میکنم کمتر از قبل شده است.چکار انجام دهم تا در رسیدن به خواسته ام موثر باشد.آیا میتوانم از دارو استفاده کنم؟لطفا دارویی مطمئن و بدون عوارض برای افزایش قد و وزنم معرفی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
در ابتدا به پزشک یا همکاران بنده مراجعه تا بسته شدن یا باز بودن صفحات رشد شما مشخص شود و در صورت باز بودن کافی است شبها زوتر بخوابید و در هفته 5 شب از کپسول زینک پلاس استفاده کنید و کافی است توسط همکاران بنده برنامه شما نیز تدوین شود . انشاا.. به وزن و قد خود می رسید.
منبع: پزشک آنلاین