سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

خانمی 29 ساله هستم و یک سال است ازدواج کردم . قد من 167 و وزن 67 دارم. کارمند بوده و از ساعت 8 الی 15 سر کار هستم . البته به مدت 20 دقیقه صبحها پیاده روی دارم و در مدتی که سر کار هستم ؛ صبحانه مقداری پنیر و بربری و بعد از آن در طول آن مدت 2 لیوان آب جوش و یک عدد کیوی می خورم. در ساعت 30/15 ناهار و کمی بعد از آن یک ساعت می خوابم و بعد هم کارهای روزانه و شام هم گاهی کوکو , بادمجان وغذای سبک می خورم.البته قبل از ازدواج 62 کیلو بودم و شام هم نمی خوردم. البته کلسرول بالایی هم دارم و قرص استاتین مصرف می کنم . می خواستم وزن خودم را به 60 برسانم . لطفا کمک کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
اکثر افراد بعد از ازدواج اضافه وزن نسبت به قبل پیدا می کنند در حال حاضر اضافه وزن ندارید البته اگر چربی اضافه در ناحیه شکم پهلو و باسن دارید باید آنرا کم کنید کلسترول شما جنبه ارثی دارد یا نه اگر اینگونه باشد تغذیه اثر کمی در کنترل آن دارد و برای رژیم غذایی باید به پزشک مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین