سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 19 ساله قد 180 وزن 64 حدود 3 ماه پیش آزمایش پروتیین 24 ساعته ادرار دادم که میزان آن 139 mg در ادرار بود میخواستم بدونم چه طور میتونم پروتیین بیشتری رو جذب کنم ( بدنسازی کار میکنم)

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
برای افزایش حجم کافی است که تمرین مناسب و تغذیه متناسب با آن داشته باشید و این کار باعث افزایش حجم و افزایش عضلات شما خواهد شد. شاید دریافت پروتیین زیاد باعث بروز مشکلاتی برای کلیه های شما باشد.
منبع: پزشک آنلاین