سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 18 ساله هستم و از قد خود ناراضی ام .با توجه به اقوام (اقوام پدر و مادر) من قد کوتاهی دارم .آیا من هنوز راه رشدی دارم؟ چگونه بفهمم؟ چه کنم قدم از این بلند تر شود. 165سانت قد و 63 کیلو وزن.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
قد ژنتیکی است اما می توانید با تغذیه صحیح و ورزش مقداری بر رشد قدی خود بیفزایید در صورتی که قد پدر و مادر شما هر دو کوتاه است شما نیز احتمال اینکه قد کوتاهی داشته باشید هست و حتی کوتاهتر البته ورزش را فراموش نکنید.
منبع: پزشک آنلاین