سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختر 23 ساله ای هستم. از بچگی همیشه تپل بودم اما هیچوقت غذام نسبت به هم سن و سالهای اطرافم بیشتر نبود.به دکتر مراجعه کردم کم کاری تیروئید داشتم که سالهاست تحت درمان قرار دارم و قرص مصرف میکنم اما با وجود رژیم و ورزش کاهش وزن ندارم.وزنم 74 قدم 160 خواهشمندم راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
چاقی یا لاغری یک مسئله ژنتیکی است که عوامل زیادی روی آن اثر دارد از جمله مشکل تیروئید شما با یک رژیم کاهش وزن می توانید وزن خود را همراه با ورزش کاهش دهید.
منبع: پزشک آنلاین