سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری21ساله هستم که استخوان بندی ام نسبتا ریز است.خواستم ببینم که استخوان بندی ام تا چه سنی رشدعرضی می کند و برای رشد و پرترشدن تراکم استخوانی ام از چه مواد غذایی و مکمل هایی تغذیه کنم و آیا می توانم قرص آل ارژنین مصرف کنم .

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر:
فرم اسکلت بندی ارثی است اما برای تراکم استخوان مواد غذایی حاوی کلسیم منیزیم ویتامین د و پروتئین به همراه ورزش مفید است نیازی به قرص ال ارژنین نمی باشد.
منبع: پزشک آنلاین