سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری 29 ساله هستم با قد 165 و وزن 49 کیلو در حالیکه آزمایش کامل دادم و هیچ بیماری ندارم. لطفا راهنماییم کنید چگونه چاق شوم البته نمیتونم غذاهای گرون بخورم. اگه میشه قرصی معرفی کنید که هم اثرش سریع باشه وهم عوارض نداشته باشه.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
برای افزایش وزن کافی است ورودی شما بیشتر شود و این کار را با برنامه میان وعده های کوچک برای خود طرح ریزی کنید شما میتوانید صبح و عصر و قبل از خواب از لقمه های الویه به همراه نان و پنیر یا نان و پنیر و گردو و شیر یا آب میوه یا مصرف میوه های خشک یا بستنی و کیک یا کلوچه یا با مصرف 2 عدد سیب زمینی به همراه آب میوه انجام دهید و برای افزایش اشتها از مخمر آب جو که بصورت قرص موجود است یک ساعت قبل از ناهار و شام استفاده کنید و برای تامین مواد مغذی برای 2 ماه هر شب از یک کپسول مولتی ویتامین مینرال استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین