سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری 24 ساله ولاغرهستم که احتیاج به ده کیلوافزایش وزن دارم چه دارویی رابرای افزایش وزن سریع پیشنهاد می کنید؟ درضمن شماکپسول چاقی گیاهی جی فست رابرای افزایش وزن توصیه می کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
شمابهتر است به همکاران بنده مراجعه کنید ولی برای شروع می توانید هر روز میان وعده صبح و عصر از کپسول امگا تیری 1000 میلی گرمی استفاده کنید . ضمنا این قرص جی .. را توصیه نمی کنم از پودگین آپ بزرگ سالان هر روز 1 پیمانه صبح و 1 پیمانه عصر به همراه شیر یا آب میوه میل کنید . از برنامه خود آگاهم کنید.
منبع: پزشک آنلاین