سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 22 ساله هستم و دانشجو. به خاطر دوری از خانواده تغذیه مناسبی ندارم الان هم ریزش مو دارم رنگ پوستم خیلی تیره شده. میخواستم بگم چه مواد غذایی از همه پر ارزش تر و مهمترن که همیشه و از روی برنامه مصرف کنم که دچار هیچ مشکل پوستی و داخلی نشم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
اصولا بهترین راه برای حفظ شادابی پوست بدن مصرف متناسب میوه و سبزیجات تازه می باشد شما باید در وعده شام و ناهار یا وعده صبحانه و شام از سبزیجات تازه استفاده کنید بطور مثال برای صبحانه از نان و پنیر و خیار یا گوجه یا موز یا سیب درختی استفاده کنید سعی کنید سالاد بدون سس را در وعده های خود داشته باشید. این کار باعث دریافت مواد مغذی خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین