سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

خانمی هستم 30ساله با قد 161و وزن 73و تصمیم به لاغر شدن و رژیم گرفتن دارم با صدای مشاوره تلفنی صدای سلامت صحبت کردم و ایشون به اضافه غذاهایی که ذکر کردن باید بخورم ژل لاغری چای سبز و یا زیره رو هم معرفی کردن و گفتن فوق العاده جواب میده، الان سوالم این هستش که با توجه به اینکه پزشک تغذیه صدای سلامت این حرف رو زدن این ژل عوارضی میتونه داشته باشد؟و آیا واقعا تایید شده است چون ایشون فرمودن تایید شده بهداشته و خودمم شخصا خیلی نتیجه گرفتم ،لطفا کممکم کنین که چیکار کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
ژل لاغری برای ایجاد سایز در حد کم در آخرین مراحل کاهش سایز موثر است و شاید برای کاهش وزن در ابتدا نیازی به این کار نباشد . یک رژیم نرمال و ورزش موثر ترین راه برای کاهش وزن شما است در مورد چای سبز و زیره در صورتی که در مصرف آن زیاده روی نکنید مشکلی ندارد چرا که مصرف زیاد آنها باعث بروز مشکلات گوارشی می گردد.
منبع: پزشک آنلاین