سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پودر گین آپ را از داروخانه تهیه کردم اما تصویر بچه روی لیبل هستش.از مسئولش سوال کردم فرمودند برای بزرگسالان هم همین استفاده میشه فقط تعداد دفعات مصرفش بالاتر میره با توجه به اینکه من بسیار لاغرم و 27 سالمه.حالا به نظر شما از همین استفاده کنم یا عوضش کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
این محصول بیشتر در داروخانه ها موجود است و میتوانید مقدار 2 پیمانه از آن را صبح و مجددا عصر مصرف کنید به همراه شیر یا آب میوه میل کنید.
منبع: پزشک آنلاین