سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

من امسال کنکور ارشد دارم و می بایست شروع به مطالعه کنم ولی مشکل خواب دارم که صبحها نمیتونم زود بیدارشم و باعث میشه که صبح ها رو درسم تسلط نداشته باشم، بعضی وقتها هم که به زور ساعت8 بیدار میشم تا ساعت11 حداکثر میتونم درس بخونم بعدش خوابم میگیره و باید یکی دوساعت بخوابم میخواستم ببینم باید چی بخورم؟ آیا خوردن یک لیوان قهوه صبح ها رو پیشنهاد میدهید یا پیشنهادهای دیگه ای دارید که بتونم صبح ها هم تسلطم روی درس زیاد باشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
شاید شما شبها دیر میخوابید و بهتر است که صبحها بعد از یکی دوساعت یک پیاده روی کوتاه نیم ساعته در هوای پاک داشته باشید و بعد از صرف میان وعده که خوب است میوه باشد به سراغ درس بروید و اگر ظهر خواب آلود شدید برای مدت نیم ساعت با آرامش بخوابید و با خواب مبارزه نکنید . از میان وعدهای کم کالری مثل میوهای تازه یا خشک بیشتر استفاده کنید . چای کم وکم رنگ و تازه میتواند خستگی شما را از بین ببر . کم آبی باعث خواب و خستگی میشود از کم آبی دور باشید.
منبع: پزشک آنلاین