سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

خانمی 25ساله هستم و2 ساله که ازدواج کردم و طی این دو سال حدود 12 کیلو اضافه وزن پیدا کردم و دکتر علی رغم منفی بودن آزمایش تیروئید و کیست تخمدان به من متفورمین500 روزی 1 بار تجویز کرد تا وزنم کم شود میخواستم بدونم با اینکه 2ماه دیگه قصد بارداری دارم این قرصها رو مصرف کنم یا نه؟و خطری برای جنین ندارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
در صورتی که این قرصها را فقط برای کاهش اشتها مصرف می کنید آنرا قطع نمایید اما اگر برای مشکل دیگری است با مشورت پزشک خود تصمیم بگیرید برای کاهش اشتها می توانید از افشرده زیره استفاده کنید و در صورتی که قصد باردار شدن دارید از قرص مکمل اسید فولیک استفاده نمایید.
منبع: پزشک آنلاین