سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

دختری 23 ساله هستم. وزنم46 و قدم162.5 است. طی یکسال و نیم حدود20 کیلو وزن کم کرده ام که البته تحت نظر متخصص نبوده. بعداز کم کردن حدود 10 کیلو قاعدگی ام قطع شده وپس از آزمایش مشخص شد که هورمون مردانه ام بالاست که پزشک معالجم گفت که ممکن است در اثر کاهش وزن باشد و الان تنها نگرانی ام نه از لاغری و نه از قطع قاعدگی است بلکه نگرانم که در معرض پوکی استخوان باشم!! از کجا بفهمم؟ آیا ممکن است در این سن کاهش قد رخ دهد؟؟!

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
معمولا کاهش وزن شدید و قطع قاعگی وپوکی استخوان باهم همزمان رخ می دهد و اگر هم درگیر آن نشده باشید باید منتظر آن باشید. ورنتان برای شما خیلی کم است. تست تراکم استخوان بله.
منبع: پزشک آنلاین