سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 16 ساله هستم با قد 175 و وزن 77.آیا باز هم می توانم رشد کنم؟حد اکثر تا چه اندازه می توانم بلند شوم؟چه کارهایی بکنم تا قدم بیش تر افزایش یابد؟پدرم نیزcm 181و مادرم 160 cm هستند.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
بستگی دارد اکر صفحات رشد بسته نشده باشد بله باید بررسی شوید.اولا مصرف لبنیات را تصحیح کنید پروتین به اندازه مصرف کنید سبزیجات و میوه هم به دلیل داشتن کروم در رشد قدی موثرند باید برنامه شما را تنظیم کنند و شما بر اساس آن عمل کنید . مصرف مکمل هم بعد از بررسی شما کمک می کند.
منبع: پزشک آنلاین