چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

پسری 23 ساله با قدی 170 و وزنی 58 کیلو می باشم وزن نرمال من باید چند باشه ، من از بچگی از لاغری رنج میبردم صورتم خیلی لاغره پیش دکتر تغذیه رفتم اما هر کدومشون یه برنامه دادن که عمل کردن با اون همه غذایی متنوع خیلی سخته با وضع مالی بد از شما خواهش می کنم یه راهی توصیه کنید هیچ مشکلی هم ندارم.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
وزن ایدال برای شما در صورت داشتن استخوان بندی متوسط بین 65 تا 67 می باشد. برای افزایش وزن باید وعدهای خود را زیاد کنید . شبها زود بخوابید و سعی کنید در میان وعده ها از ساندویچهای خانگی که شامل سیب زمینی و تخم مرغ . الویه . سیب زمینی به همراه آب میوه . بستنی به همراه کیک یا کلوچه و یا اگر در منزل هستید از سوپهای مغذی و همراه سیب زمینی استفاده کنید . سعی کنید همراه شام و ناهار از یک لیوان آب میوه استفاده کنید قبل از خواب یک لیوان شیر مصرف کنید .
منبع: پزشک آنلاین