چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

دختری هستم 20 ساله 164 قد و 64 وزن . قصد کاهش وزن دارم اما صورتم خیلی لاغر هست و نمی دانم چگونه رژیم بگیرم . برای کیست هایم قرص یاسمین و rigendiet و آهن روزانه برای موهایم زیر نظر پزشک مصرف می کنم. لطفا کمکم کنید که چه جوری باید رژیم بگیرم که صورتم لاغرتر نشه.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
برای کاهش بافت چربی شما لازم است یک رژیم متناسب با نیازهای واقعی برای شما تنظیم شود و این کار باید توسط یکی از همکاران مجرب بنده انجام شود و در صورت گرفتن رژیم کم کالری صورت شما خراب خواهد شد و شاید بافت چربی هم بخوبی از بین نرود . استفاده از کرمهای ضد چروک هم در این مدت لازم است همچنین انجام نرمش.
منبع: پزشک آنلاین