چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

بهترین زمان برای پیاده روی چه موقعیه؟ آدامس چه اثری روی وزن داره؟! چون من هر روز بی وقفه آدامس استفاده می کنم. آیا درازونشست چربی اطراف شکم رو آب میکنه؟ خوردن آب وسط غذا مشکلی ایجاد میکنه؟ ایروبیک رو واسه لاغرشدن توصیه می کنید؟ وجایی خوندم تودادن شکم سه بار در روز هر بار به مدت 7 دقیقه، باعث میشه شکم کوچیک شه این گفته صحت داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی:
زمان پیاده روی نباید نزدیک مصرف غذا باشد .اصولا بعد از ظهر بهترین پیشنهاد است یا در صورت رعایت سرما و گرما برای پیشگیری از اسپاسم عضلات در صبح هم که شادابی بیشتری به بدن میده توصیه شده . آدامس در صورت مصرف کم مانعی ندارد ولی زیاد مصرف کردن آن باعث ترشح بیش از اندازه بزاق و بهم خوردن هضم و جذب میشود. هر نوع ورزشی که باعث فشار در نواحی ذخیره چربی بشود انتخاب درستی است و نوع آن خیلی مهم نیست. مصرف آب باید کمی بعداز مصرف غذا باشد و در صورت مصرف آب قبل از غذا باعث سیری کاذب شده که شاید لازم نباشد. مکث کردن روی ناحیه شکم باید در شرایط ورزش باشد چرا که دیده شده بعضی افراد در حال حرکت هم شکم خود را داخل نگه میدارند و این کار باعث بروز مشکلات گوارشی و روحی برای فرد میشود.
منبع: پزشک آنلاین