چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

پسری 24 ساله هستم مدت 5 ساله بدنسازی کار میکنم فقط یخورده شکم دارم می خواستم ببینم میتونم از آل کارنتین به مدت طولانی استفاده کنم اثری هم دارد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
اول باید برنامه غذایی را اصلاح کنید و مصرف طولانی مدت آل کارنیتین صحیح نیست اگر مشکل کبدی دارید با تیرویید دارید مصرف نکنید در ضمن تاثیر کلیه قرص هی لاغری کم است و بعد از مدتی بدن به آن عادت می کند به مقاله مشخصات رژیم های صحیح در وبسایتم در بخش مقالات مراجعه نمایید در ضمن برای چاقی موضعی هم میتونی از دستگاه های لاغری موضعی استفاده کنی مثل rf کویتیشن لیزر و کرایولیپولیز و..
منبع: پزشک آنلاین