چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

زنی 28 ساله هستم قدم 167 و وزنم 59 کیلو هست ولی احساس می کنم شکمی بزرگ دارم ( دور شکمم 87 ) است . آیا با دراز و نشست می تونم شکمم رو کوچیک کنم البته با رعایت غذا خوردن؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
با دراز و نشست به تنهایی نمی توانید شکمتان را کوچک کنید شما باید حاقل 45 دقیقه ورزشتان را طول دهید تا بدنتان از چربیهای موضعی به عنوان سوخت استفاده نماید مدت ورزش مهم است.
منبع: پزشک آنلاین