چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

خانمی هستم 34 ساله که 20 کیلو اضافه وزن دارم. به توصیه پزشک می خواهم از مکمل های آل کارنیتین استفاده کنم.الان ویال های مایع دوز 1000 را تهیه کردم و در هفته 3 روز باشگاه میرم.می خواستم بپرسم به چه طریقی و چه زمانی از این محصول استفاده کنم و آیا روزهایی که باشگاه نمی رم استفاده از این دارو مضر نیست؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
اگر مشکل کبدی دارید یا تیرویید دارید مصرف نکنید اکثر افراد مکمل آل کارنیتین را با هدف چربی سوزی استفاده می کنند، اما این افراد باید بدانند که این فرایند دو شرط اساسی دارد. شرط اول؛ باید بتوان بدن را تحریک به آزاد سازی اسیدهای چرب از بافت های چربی کرد، به طوری که مقدار کافی از اسیدهای چرب در گردش خون وجود داشته باشد و شرط دوم؛ واقعاً بتوان این انرژی حاصل را مصرف کرد یعنی تحرک، فعالیت یا ورزشی در حال انجام باشد. برای اینکه بتوان از اسیدهای چرب به عنوان منبع انرژی استفاده کرد باید اکسیژن کافی در دسترس سلول ها باشد و این امر حاصل نمی شود مگر با انجام فعالیتهایی از قبیل: دوچرخه سواری، پیاده روی، شنا، طناب زدن و ... ۵۰۰ میلی گرم سه مرتبه در روز (با غذا) معمولا توصیه می شود.
منبع: پزشک آنلاین