چهارشنبه، 27 شهريور 1392

پرسش :

دختر 22 ساله ای هستم . 165 قد 50 به دکتری مراجعه کردم برای کمی چاغ شدن این قرص ها را داد olanzapine 5 , amitriptyline10 ,asentra50 omega 3,neurobion من کمی تحقیق کردم این قرصها olanzapine 5 , amitriptyline10 ,asentra50 عوارض شدید و کلا واسه دیوانه ها یا جنون یا افراد عصبی یا ضد افسردگی استفاده میشود و اصلا ربطی به چاغ شدن ندارد . به نظر شما مصرف کنم یا خیر ؟لطفا پاسخ دهید(من نه عصبی هستم نه مشکلی دارم نه مشکل خواب دارم نه استرس نه افسره)

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
مصرف این داروها برای چاق شدن فایده ای جز عوارض ندارد تنها از امگا3 و قرص مکمل ب کمپلکس استفاده کنید و در صورتی که کم اشتها هستید از افشرده هل 5 قطره 3 بار در روز استفاده کنید
منبع: پزشک آنلاین